joi, septembrie 03, 2009

Oua umplute cu ficat de pasare

 
Ingrediente:
- 6 oua
- 1 pate de ficat mic (sau 2 ficatei de pui+2 lingurite unt, daca puiul e de curte cu atat mai bine)
- 2 lingurite mustar
- sare, piper
- ulei, putina boia si patrunjel verde pentru decor
 
 
Preparare
Cele 6 oua se fierb, se pun in apa rece si apoi se curata si se taie jumatati. Galbenusurile se paseaza cu furculita, se sareaza, pipereaza, se adauga mustarul si pateul de ficat sau ficatul de pui trecut prin blender impreuna cu untul si la final uleiul. Se amesteca pana se ajunge la consistenta dorita.
Simplu si gustos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.

✍ Niko

Totalul afișărilor de pagină