vineri, septembrie 04, 2009

Cabanos invelit

Ingrediente :
  1. - 1 kg cabanos
  2. - 1/2 pachet aluat de foitaj
  3. - 1 galbenus de ou
Mod de preparare :
Aluatul se taie cu un cutit zimtat in fasii lungi de 10 cm si late de 1- 1,5 cm. Cabanosii se curata, se indeparteaza capetele si se portioneaza. Se inveleste fiecare bucata de cabanos cu o fasie de aluat si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se unge fiecare bucata cu galbenus de ou.Tava se pune in cuptor la foc mediu pentru o jumatate de ora (pana capata culoare aramie). Aici e o fotografie facuta la cald dar la lumina slaba (era miezul noptii):




Se servesc la aperitiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.

✍ Niko

Totalul afișărilor de pagină