joi, septembrie 03, 2009

Salata de sfecla rosie



Noua ne place sfecla rosie foarte mult. Si pentru ca in gradina deja e maricica am inceput sa pregatim din ea salate. Astazi avem salata de sfecla rosie cu hrean:

Ingrediente:
  1. - 1 sfecla rosie mijlocie
  2. - 1 lingura ulei
  3. - in praf sare
  4. - o radacina mica de hrean dara pe razatoarea cea mai fina

MDP:
Sfecla se fierbe intr-o oala acoperita sau se coace in cuptor (e mai gustoasa coapta), se curata de coaja, se taie cubulete sau se da pe razatoare, se amesteca cu uleiul, sarea si hreanul ras si se pune la rece pentru o jumatate de ora: Se serveste ca garnitura:



Daca nu aveti la indemana hrean puteti sa il inlocuiti cu seminte de chimen iar daca vreti sa va vitaminizati si mai mult sariti peste etapa cu fierberea sfeclei, o folositi in stare cruda (are un gust mai putin dulceag dar e buna si asa).










2 comentarii:


Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.

✍ Niko

Totalul afișărilor de pagină