vineri, septembrie 04, 2009

Inghetata cu fistic

Ingrediente :
  • 100 g fistic nesarat
  • 3 galbenusuri
  • 80 g zahar
  • 1 lingurita coaja de lamaie
  • 80 ml suc de lamaie
  • 1 cutie smantana
Se macina fin fisticul, galbenusurile se bat la bain-marie cu zahar. Albusurile se bat cu un praf de sare pina devin spuma. Dupa ce galbenusurile se ingroasa se scot din bain-marie, se amesteca in continuare pina se mai racesc putin si apoi se inglobeaza in ele fisticul, coaja, sucul de lamaie si albusurile batute spuma.
Se bate frisca si se inglobeaza si ea in amestecul de mai sus. Se aseaza intr-un vas care merge la congelator.



 



(reteta postata in august 2007)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.

✍ Niko

Totalul afișărilor de pagină