vineri, septembrie 04, 2009

Friptura de vita cu portocale


Ingrediente :
  • 1 kg carne de vita
  • 2 cepe rosii
  • o portocala mai acrisoara
  • 1/4 kg suc de rosii
  • 1 pahar vin
  • 2 linguri ulei masline
  • condimente (sare, piper, boia iute)
  • 1 lingurita sos de soia
  • 2 sfecle rosii mai mici
Se portioneaza carnea, se cresteaza si in fiecare crestatura se aseaza o feliuta de ceapa rosie. Peste carne se aseaza felii de sfecla rosie si de portocala. Se asezoneaza totul cu condimente, vin, suc de rosii, ulei. Tava se acopera cu folie de aluminiu si se pune la cuptor. Datorita foliei de aluminiu este gata destul de repede. Feliile de portocala se inlatura si friptura se aseaza pe un platou impreuna cu garnitura rosie (ceapa, sfecla, sucul, majoritatea ingredientelor au culoarea rosie)
Este o friptura extrem de rafinata!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.

✍ Niko

Totalul afișărilor de pagină