marți, ianuarie 06, 2015

Fluturasi cu branza dulce


❁Ingrediente:
 - 250 g urdă
- 1 ou
- 1 lingură cu vârf griș
- 50 g zahăr (doua linguri cu vârf)
- 50 g stafide sau alte fructe (eu am pus coacăze roșii)
- coaja rasa de lamaie (optional)
- 1 pachet aluat foitaj

❁MDP:
Aluatul se decongelează la temperatura camerei. Când se lucrează acesta trebuie să fie decongelat dar rece. Se portionează in patrate cu latura de cca 5 cm. Pe fiecare bucată se așează o lingură umplutură, se rulează, se îndoaie capetele și se crestează. Se desfac apoi în formă de fluturaș. Se coc la temperatura ridicată așezate pe o hârtie de copt udă. Reci se pudrează cu zahăr.
 



✍ Niko

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.

✍ Niko

Totalul afișărilor de pagină