joi, ianuarie 22, 2015

Salata de ridichie neagra

Ingrediente:
  • 1 ridiche neagră marișoară
  • 1 ceapa
  • ulei 2, 3 linguri
  • 100 g brânză telemea 
  • sare, piper, nucșoară

MDP:
Se curăță ceapa, se spală, se mărunțește și se presară cu puțină sare. Se lasă la odihnă. Aceleași operațiuni se repetă și cu ridichea neagră (cu diferența că ridichea se dă pe răzătoarea cu ochiuri mari). Dupa ce și-au lăsat toată zeama se scurg și ceapa și ridichea și se pun într-un castron împreună cu brânza rasă și ea, uleiul, piperul și nucșoara. 

Un deliciu!
 ✍ Niko

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.

✍ Niko

Totalul afișărilor de pagină