joi, ianuarie 22, 2015

Drob de pui

Ingrediente 
  • 1 kg de pipote si inimi de pui
  • 1 kg de ficat de pui
  • 150 g ceapă
  • 2 legături pătrunjel
  • 2 legături mărar
  • 3-4 ouă crude
  • 6 linguri ulei sau 150 g untură
  • 3 oua fierte
  • sare, piper

MDP:

Măruntaiele se spală, se opăresc și se pun la fiert în apă cu sare. După ce au fiert se lasă să se răcească și se toacă mărunt sau se trec prin mașina de tocat. 
Ceapa se călește în untură, verdeața se mărunțește. Se amestecă ceapa călită cu verdeața, măruntaiele, ouăle crude și se condimentează cu sare și piper. 
Se așează compoziția în doua tăvi de chec, se pun in mijlocul lor bucăți de ouă fierte și se coc în cuptor. 



✍ Niko

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.

✍ Niko

Totalul afișărilor de pagină