duminică, noiembrie 23, 2008

Bors de legume

Ingrediente:

2 cartofi
1 telina
1 ceapa
2 morcovi
200 g fasole rosie
1 ardei gras
1-2 rosii in bulion
1 litru bors de casa
1 crenguta de leustean

Mod de preparare:

Se pune la fiert fasolea dupa ce a stat cateva ore in apa rece. Dupa ce fasolea a fiert se sareaza, se adauga 2-3 linguri ulei si legumele taiate bucati(radacinoasele, ceapa si ardeiul). Dupa ce au fiert si celelalte legume se adauga rosiile, verdeata si se acreste cu bors.




Este delicios! Se serveste cu ridiche neagra si ardei iute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.

✍ Niko

Totalul afișărilor de pagină