luni, noiembrie 17, 2008

Peste pe pat de legume




Intr-o tava pentru cuptor se aseaza bucati marisoare de legume: morcovi, cartofi, telina, gulii, etc. Pestele se taie in bucati si se condimenteaza cu sare si piper alb. Se cresteaza si se impaneaza cu felii de lamaie si mar ionatan. Se aseaza bucatile de peste peste legume, se mai adauga ceapa (eu am pus ceapa rosie) taiata rondele, se adauga doua cani de apa si se pune tava la cuptor la foc mic.

Se lasa tava pana ce pestele se rumeneste bine:


Se stropeste apoi preparatul cu ulei de masline.
Se serveste pestele garnisit cu legumele, presarat din plin cu patrunjel proaspat si asezonat cu salata de sfecla rosie cu hrean.



Un comentariu:

  1. Niko, pestele asta arata de milioane si e si foarte sanatos. Felicitari pentru prezentarea de zile mari.

    RăspundețiȘtergere


Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.

✍ Niko

Totalul afișărilor de pagină