duminică, august 24, 2008

Salata de sfecla rosie cu smantana


Ingrediente :
  • 1/2 kg morcov
  • 1 kg cartofi
  • 1 sfecla rosie de dimensiune medie
  • 1 borcan gogosar in otet
  • 1 borcan castraveti in otet
  • maioneza facuta din 2 oua
  • 1 lingurita mustar dulce
  • 100 g smantana
Mod de preparare :
Morcovii si cartofii se fierb in coaja. Se curata, se spala si se toaca marunt. Sfecla rosie se fierbe sau se coace, se curata de coaja si se da pe razatoarea cu ochiuri mari. Gogosarii si castravetii se toaca fin si se lasa intr-o sita sa se scurga de zeama ~30 minute.Se prepara un sos din maioneza, mustar si smantana. Intr-un vas mai mare se aseaza toate legumele, se sareaza si se amesteca cu o parte din sos. Datorita sfeclei amestecul are o culoare rosie. Restul sosului se pune peste amestec :

Seamana cu o tarta dar gustul e special !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.

✍ Niko

Totalul afișărilor de pagină