vineri, august 29, 2008

Mamaliga cu unt, branza, ou si smantana

Se face o mamaliguta obisnuita din malai (daca malaiul e cumparat din piata e si mai bine) putina sare si apa.
Ne trebuie oua fierte, unt, branza "Feta", branza de burduf (merge si casul afumat sau chiar cascavalul daca e de calitate) si smantana.

Se curata ouale de coaja, se faramiteaza, se amesteca cu branza rasa si se acopera cu bucati de unt. Mamaliga se aseaza peste amestec cind e inca fierbinte pentru a topi untul si branza de burduf . Se acopera cu smantana.

Sotul meu amesteca toate ingredientele in asa fel ca totul pare a fi o crema.
Eu prefer sa simt gustul ingredintelor pe rind si de aceea nu amestec prea tare preparatul.
Puteti alege orice varianta, concluzia e una singura : mincarea asta e un deliciu !!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.

✍ Niko

Totalul afișărilor de pagină