Intr-o tava de aragaz se aseaza doua cepe mari taiate rondele, condimente dupa plac, 2-3 linguri ulei, zeama de la o lamaie si bucatile de peste. Se pune tava la cuptor pana ce pestele capata o crusta frumoasa. Se pun in blender un fruct de avocado, 2 linguri ulei, 2-3 catei de usturoi, putina sare si verdeata tocata. Se mixeaza un minut si sosul rezultat se pune peste peste si ceapa.
joi, ianuarie 15, 2009
Cod pe ceapa cu sos de avocado
Intr-o tava de aragaz se aseaza doua cepe mari taiate rondele, condimente dupa plac, 2-3 linguri ulei, zeama de la o lamaie si bucatile de peste. Se pune tava la cuptor pana ce pestele capata o crusta frumoasa. Se pun in blender un fruct de avocado, 2 linguri ulei, 2-3 catei de usturoi, putina sare si verdeata tocata. Se mixeaza un minut si sosul rezultat se pune peste peste si ceapa.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.
✍ Niko