luni, ianuarie 06, 2014

Pui la cuptor

O friptura buna de pasare se face cu o "oratanie" crescuta la curte dar daca nu aveti nu e capat de lume...

Se pune carnea spalata intr-o tava cu un praf sare, ceva ulei sau unt si apa. Se pune tava la foc mediu in cuptor pana ce carnea se rumeneste frumos. Se completeaza cu apa daca e nevoie. Carnea se stropeste cu sosul din tava cand si cand.

Condimentele pot fi doar sare si piper.

Drept garnitura e foarte portivita cea din cartofi natur cu usturoi si verdeata.


2 comentarii:

  1. Arata fooooooarte bine! Si daca e gaina de curte, e si foarte gustoasa (; Prea Sfinta Nascatoare sa te ajute sa-l nasti cu bine pe bebelusul Radu! Te imbratisez (:)

    RăspundețiȘtergere


Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.

✍ Niko

Totalul afișărilor de pagină