sâmbătă, februarie 13, 2010

Friptura de miel



O sa va arat cum se prepara corect carnea de miel pentru a fi gustoasa dar trebuie sa precizez ca ea a fost pregatita in intregime de sotul meu.
Carnea se portioneaza si se condimenteaza doar cu busuioc, rozmarin maruntit si putina sare. Se stropeste cu un pahar de vin si se lasa la macerat pentru 2-3 ore.
Se pune apoi intr-o tava impreuna cu 2 pahare de apa si se lasa la foc mediu in cuptor pana prinde crusta la suprafata.
Se serveste cu un soi de mujdei facut din usturoi verde si smantana.
Pofta buna !


2 comentarii:

  1. pentru cei nepriceputi....ce fel de vin folosesti? alb sau rosu?
    arata foarte bine si rumenita. Asa barbati zic si eu! felicitari

    RăspundețiȘtergere
  2. Laura,
    sotul meu a pus vin rosu si a iesit chiar pe gustul nostru.
    Te pup,

    RăspundețiȘtergere


Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.

✍ Niko

Totalul afișărilor de pagină