sâmbătă, noiembrie 06, 2010

Pregatiri de iarna

Astazi am profitat de vremea calda si m-am ocupat de casa. Am inceput in forta curatenia de toamna-iarna cu spalat de geamuri, jaluzele, perdele, mutat plante din balcon, dusuit si schimbat ghivece, lacuit masuta si fotoliile de rachita

Intre timp m-am ocupat si de mancare (fac o supa de pui cu galuste, sarmale din varza noua si pui cu ciuperci). In bucatarie n-am mai facut fotografii de ceva vreme dar recuperez eu...
M-am si jucat putin cu acuarelele. Aveam de la mama sotului meu niste farfurii din sticla foarte vechi pe care eu le-am folosit pana acum doar ca decor. Astazi le-am dat o fata noua:

Urmeaza sa le lacuiesc si le folosim pe post de fructiere. Culorile care mi-au ramas le-am intins pe o coala de hartie intr-un fel de pictura naiva fara sens si fara forma :))

Cu "pictura" nu m-am hotarat inca ce-o sa fac...
Mai am in lucru o gramada de proiecte: crosetez si tricotez decoratiuni pentru pomul de iarna, tes servete rosii din mohair pentru masa de Craciun si multe altele (toate incepute si nefinalizate dar pe care vi le arat, poate alegeti ceva bun din ele)
My creation My creation  

Ati inteles desigur, dintr-un tricotaj mai vechi am decupat bucati in care am invelit globurile mai urate sau mai deteriorate.
Mini razboiul de tesut ii am de la bunica, e vechi de aproape 100 de ani si desi am facut urzeala mai mult din instinct decat din invataminte sper sa iasa ceva frumos.

In surdina ascult muzica pe versuri de ADRIAN PAUNESCU.

3 comentarii:

  1. ce maini dibace ai! :)frumoase toate

    RăspundețiȘtergere
  2. daa, imi aduc aminte si eu de astfel de farfurii si fructiere, le vedeam pe la bunica. imi place cum te-ai gandit sa le inveselesti

    RăspundețiȘtergere
  3. Ana, multumesc! Esti generoasa.


    Liliana, vesele mi se par si mie :) Abia astept sa le lacuiesc...

    RăspundețiȘtergere


Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.

✍ Niko

Totalul afișărilor de pagină