duminică, noiembrie 14, 2010

Cotlet de porc cu mazare sote

Ingrediente:
  • 4 bucati cotlet de porc
  • sos de soya
  • sos de stridii
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • o cescuta ulei
  • piper (un strop)
  • 1/4 kg mazare
  • 2 morcovi potriviti
  • 1 lingura unt
  • un praf sare

MDP:
Carnea se pune la prajit in ulei bine incins si obligatoriu la foc mare. Se intoarce pe ambele parti si cand e bine rumenita se "stinge" cu zeama de lamaie, sosul de soya si cel de stridii. Se adauga piperul si daca mai e nevoie un praf de sare (eu am potrivit gustul sarat doar din sosul de soya). Se reduce focul si se lasa friptura sa se patrunda.

Se serveste calda cu garnitura din mazare si morcovi sote preparata in felul urmator: legumele se pun la fiert intr-un vas descoperit in apa cat se le acopere impreuna cu un praf de sare si 1 lingura unt.
 

In loc de salata se poate asezona cu masline umplute cu gogosari (conservate in otet)

Delicios!

Un comentariu:

  1. Deci carnita arata minunat! Ultima poza puteam sa jur ca ma hipnotizeaza:D!
    In concluzie: mancarica sunt sigura ca e minunata! Ador mazarea!

    RăspundețiȘtergere


Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.

✍ Niko

Totalul afișărilor de pagină