vineri, noiembrie 12, 2010

Sprot cu lamaie la cuptor

Gustarea de fata poate face parte din categoria "mancaruri de criza" pentru ca e foarte ieftina dar are si calitatea de a fi gustoasa si satioasa.

Ingrediente:
- 1 kg sprot (congelat)
- zeama de la 1 lamaie
- cateva linguri de ulei
- sare, piper sau ce condimente preferati langa peste


MDP:
Pestele se spala, se curata de capete si intestine, se spala in mai multe ape si se puen intr-un vas impreuna cu zeama de lamaie, uleiul si condimentele. Dupa cca un sfert de ora se transfera pestele pe o tava tapetata cu hartie de copt si se pune la cuptor pana ce pestele se rumeneste.

Se serveste cu mujdei de usturoi si mamaliga sau cu sos de smantana cu usturoi si verdeata:

3 comentarii:

  1. de retinut pentru zilele cu dezlegare la peste care vor veni in Postul Craciunului.
    Multumim, Niko!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua ,Nico

    Foarte bun sprotul .Mie imi place la peste rozmarinul.Din pacate aici nu am vazut sprot.
    Dorina

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut,

    Am intrat pe blog-ul dvs. si ne-a placut foarte mult - aveti retete culinare delicioase YUM!!! YUM!!!
    Ne-am bucura sa va avem in familia Petitchef

    Am fi incantati daca ati dori sa adaugati blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com astfel incat utilizatorii nostri, cat si noi, sa ne putem bucura de retetele dvs.

    Petitchef este un portal frantuzesc bazat pe retete culinare. Cateva sute de blog-uri sunt deja inscrise si beneficiaza de expunere pe Petitchef.

    Pentru a adauga blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com puteti folosi http://ro.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form sau puteti merge la http://ro.petitchef.com si dati click pe "Adauga blog-ul tau".

    Toate cele bune,

    Vincent
    Petitchef

    RăspundețiȘtergere


Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.

✍ Niko

Totalul afișărilor de pagină