luni, octombrie 11, 2010

Varza dulce, pastrama, mamaliga si branza de burduf

O insiruire careia nimeni nu-i poate rezista...
 Am ales o varza uriasa din care n-am folosit pentru mancare decat jumatate (aproximativ 2 kg)
Am maruntit o bucata de pastrama si am pus-o la prajit. Cand s-a rumenit am adaugat legume tocate (ceapa, ardei) si condiment:
Dupa ce s-au calit legumele am adaugat varza tocata (treptat):

Cand varza s-a inmuiat am adaugat apa calda si am lasat sa fiarba. Ideal aici ar fi fost un pahar de vin, asa cum am procedat la rata pe varza

Pentru mamaliga am folosit malai grisat de la magazin, apa si doar un strop de sare. Am lasat la fiert mamaliga si cand a fost aproape gata am adaugat in ea un bot de branza de burduf (dupa mine cea mai gustoasa branza sarata):






Si chiar nu vreau sa va spun cat a fost de gustoasa mancarea asta pentru ca deja mi-e pofta...

5 comentarii:

  1. imi ploo in gura de bine ce arataaaa :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine că am mâncat mămăligă în seara asta. :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Haha,
    va pup!
    Nu-i asa ca e mortala combinatia?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce-mi faci.....mama mia....si mai pui si poze cu desertul cu mure...vai steaua mea! Bestial arata toate!
    Weekend frumos sa aveti!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ana, asta e nimic!!! Uite ce urmeaza :))

    RăspundețiȘtergere


Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.

✍ Niko

Totalul afișărilor de pagină