duminică, octombrie 03, 2010

Salata de fasole

Desi greu de crezut, aceasta salata-pasta e mult mai gustoasa decat clasica fasole batuta.
Ingrediente:
  • 500 g fasole boabe
  • 1 ceapa
  • 2 rosii mai mari si bine coapte
  • verdeata
  • sare, piper, untdelemn

MPD:
Fasolea se alege, se spala si se lasa la inmuiat cateva ore. Se fierbe apoi in mai multe ape pana se inmoaie. Cand fasolea e aproape fiarta se adauga in 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu.
Se paseaza fasolea si se amesteca cu ceapa tocata si stoarsa de zeama, rosiile taiate cubulete, verdeata, sarea si piperul. Se drege cu untdelemn si se serveste.



2 comentarii:

  1. e tare buna!imi facea mama,doar ca nu zdrobea boabele si punea si un strop de otet!bun rau!

    RăspundețiȘtergere
  2. Geta, ai dreptate. E gustoasa rau!

    RăspundețiȘtergere


Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.

✍ Niko

Totalul afișărilor de pagină