luni, octombrie 04, 2010

Muraturi taranesti


Intr-un butoias (de preferinta din lemn) se indeasa cam tot ce se gaseste in gradina in vremea asta: varza alba si rosie, sfecla rosie, morcov, conopida, ardei grasi, cornu caprei, gogosar, ardei iuti, castraveti, gogonele, struguri, pepeni verzi mai mititei, gutui, frunze de visine si telina, crengi de marar, etc

Se face o solutie din apa, sare si otet in proportia urmatoare: la fiecare litru de lichid se adauga 1 + 1/2 lingura sare mare si optional un pahar de otet:

 Important: gogonelele se inteapa cu o furculita pe toate partile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.

✍ Niko

Totalul afișărilor de pagină