luni, iunie 16, 2014

Oua umplute cu ciuperci

Ingrediente:
  • 6 oua
  • 2 galbenusuri
  • 1 lingura mustar
  • 100 g ulei
  • 100 g sunca
  • 100 g ciuperci
  • sare
  • piper
  • cateva frunze de salata verde

MDP:
Se fierb ouale tari; dupa ce s-au racit se curata, se taie in doua in lat si se taie putin si din capetele rotunjite, astfel ca ouale sa poata sta in picioare ca niste pahare. Se scoate galbenusul si se imparte in doua. 
Jumatate se trece prin sita si se amesteca cu o lingura de mustar, cu galbenusurile crude si cu putina sare. Se pune uleiul, turnandu-l cate putin si amestecand mereu, pana ce sosul este gata.
Galbenusurile lasate deoparte, se freaca cu bucatele de sunca si ciupercutele tocate si inabusite. Se adauga o lingura sau doua din sosul pregatit mai inainte. Se pune sare si piper dupa gust. Cu aceasta compozitie se umplu ouale cu varf.
Se toarna sosul in farfuria de servire si deasupra se pun jumatatile de oua umplute. Se pun frunze de salata verde imprejur.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.

✍ Niko

Totalul afișărilor de pagină