vineri, decembrie 28, 2012

Pulpe de pui la cuptor cu grapefruit si lamaie

Ingrediente :
  •  pulpe de pui intregi
  •  condimente (sare, piper, rozmarin, cimbru, marar)
  •  2 linguri ulei de masline
  •  1 grapefruit (doar zeama)
  •  1 lamaie (doar zeama)
Mod de preperare :
Pulpele se curata, se portioneaza si se pirlesc putin. Se aseaza apoi intr-un vas impreuna cu condimentele, zeama fructelor si uleiul si se lasa la marinat cit mai mult timp (se poate lasa si 1 zi).
Se pune carnea in cuptor impreuna cu marinata si cateva linguri de ulei in plus. Noi am intors bucatile si pe partea cealalta pentru a se rumeni frumos.



Garnitura noastra a fost  din gogosi  cu sote de mazare:

Un comentariu:

  1. Pescar Hoinar spunea...

    Oricat de ciudata pare reteta asta, am incercat si eu odata si pot sa spun ca e una dintre cele mai bune mancaruri. Pescar Hoinar

    RăspundețiȘtergere


Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.

✍ Niko

Totalul afișărilor de pagină