vineri, decembrie 28, 2012

Ciuperci si cartofi la tigaie

O gustare usor de preparat, de post dar foarte gustoasa in acelasi timp.
Pentru doua persoane se curata si se taie bucati 4 cartofi mari. O jumatate kilogram ciuperci se spala foarte bine, se curata de codite se sareaza si se pune la prajit in ulei intr-un vas acoperit (sarea face sa iasa zeama din ciuperci dar dupa cateva minute zeama e absorbita din nou semn ca ciupercutele sant gata). In acelasi vas se pun la prajit cartofii, daca mai e nevoie se completeaza cu ulei.
Se amesteca bine cartofii si se lasa la prajit dar de aceasta data cu vasul descoperit. Cand sunt gata se aseaza linga ciupercute si se stropeste totul cu mujdei de usturoi si patrunjel uscat.

Pofta buna !

In loc de usturoi puteti servi totul asezonat cu hrean, ierburi uscate si insotit de o salata de sfecla rosie:
 

 



Un comentariu:

  1. Niko ciupercile si cartofii astia imi fac cu ochiul. :)Aaaaa si sunt de post Ok.I-am introdus in meniu. :)

    RăspundețiȘtergere


Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.

✍ Niko

Totalul afișărilor de pagină