miercuri, august 31, 2011

Taitei cu lapte


Pentru diminetile racoroase ce vor urma.
Este o reteta banala dar care poate deveni un adevarat festin daca taiteii sunt preparati in casa iar laptele e cumparat de la o laptareasa.

Ingrediente:
1 litru lapte proaspat de vaca
zahar (dupa gust)
scortisoara praf
MDP:
Laptele se pune la fiert in oala cu fund dublu:
Din 2  oua de tara, un praf de sare si faina (cat cuprinde) se face o coca ferma care se transforma in taitei cu minunatia asta de aparat:

Dupa ce laptele a fiert se indulceste dupa gust si se adauga taiteii. Se fierb la foc mic cca 10 minute. Se servesc fierbinti presarati cu scortisoara:
Sa aveti o toamna frumoasa!
Niko

2 comentarii:

  1. Vai, ce pofta mi-ai facut cu taiteii de casa! Buna idee pentru masa de seara!

    RăspundețiȘtergere
  2. Melly, cu placere! Multumesc pentru vizita :))

    RăspundețiȘtergere


Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.

✍ Niko

Totalul afișărilor de pagină