joi, iunie 16, 2011

Salau cu usturoi

In ultima vreme mancam tot mai mult peste. 
Salaul e un peste rapitor, cu carnea alba si tare. Solzii sunt micuti si se curata usor, nici oase nu are prea multe. La pescaria din cartier l-am gasit congelat (si eviscerat) la pretul de 9 lei/kg.

Asadar
am curatat pestele, l-am condimentat simplu cu sare si piper, l-am stropit bine cu ulei si l-am varat in cuptor. L-am mai intors in tava de cateva ori si l-am mai stropit cu sosul format. Dupa ce s-a patruns bine l-am servit cu un mujdei facut din usturoi verde, busuioc proaspat, zeama de lamaie, un strop de ulei , condimente si o extraportie de lamaie verde:



Niko

2 comentarii:

  1. Tu la orele astea din noapte faci pofta la lume?!Nu de alta,dar tare imi place pestele si la cum arata....ma duc sa mananc ceva.Pupici.Cand mai ajungi la Valcea,sa dai de stire(daca-ti face placere si ai timp).

    RăspundețiȘtergere
  2. Ti-am facut pofta cu un amarat de peste? Stai sa vezi ca urmeaza o pastrama la gratar...

    P.S.Iti dau de veste negresit. Mereu poposim si pe la mall-ul vostru.

    RăspundețiȘtergere


Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.

✍ Niko

Totalul afișărilor de pagină