luni, septembrie 20, 2010

Negresa cu mure


Reteta de blat am gasit-o la Teo si mi-a placut. 

  • - 2 pahare si jumatate de zahar (pahar de 250 ml)
  • - un pahar de lapte
  • - 3 linguri cu varf de cacao
  • - 200g de unt
  • - un pahar si jumatate de faina
  • - 5 oua
  • - un plic de zahar vanilat
  • - un praf de copt
 Modul de preparare il gasiti la Teo.


Nota personala:
In loc de glazura de ciocolata am adaugat mure amestecate cu smantana indulcita iar blatul l-am insiropat in felul clasic cu sirop de zahar ars si zeama de lamaie.



Delicioasa! Am pregatit-o si cu visine si mi-a placut chiar mai  mult.

 

3 comentarii:

  1. Vad ca ai ceva cu mine si mi-ai pus gand rau....hahahahahahaaa....asta e alta postare dementiala....sincer , arata demential prajitura ta...ca sa nu mai zic ca am balit instant uitandu-ma la poze...Miko , m-ai omorat! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Deja imi ploua in gura! Negresele sunt preferatele mele, iar cu genul asta de prajiturica m-ai lovit foarte tare!:) Permite-mi sa ma alatur si eu blogului tau ca sa te urmaresc indeaproape. Treci si pe la mine daca iti face placere. O zi buna iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Este o reteta excelenta, una din prajiturile mele preferate pe care am incercat-o si mi-a iesit foarte bine - Negresa

    RăspundețiȘtergere


Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.

✍ Niko

Totalul afișărilor de pagină