sâmbătă, octombrie 08, 2011

Dovleac copt

Va place dovleacul copt? Eu il ador....
Se portioneaza dovleacul si se curata de seminte. Se aseaza apoi intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se pune in cuptor la aragaz (asta in cazul in care nu aveti la indemana un test ori un cuptor cu jaratic).
Se lasa la foc mediu cca 2 ore.
Se serveste ca atare sau pentru cei care nu au probleme cu colesterolul se ung bucatile fierbinti cu putin unt.
Pofta buna!




Niko

5 comentarii:

  1. nico sa-ti zic sincer am mancat o data placinta cu mere dar nu am ramas foarte incantata,dar cand vad cum arata felia asta de la tine parca as mai incerca o data,o seara minunata

    RăspundețiȘtergere
  2. Yaya te referi la placinta cu dovleac? Mie si aceea imi place la nebunie.... cred ca sunt o gurmanda fara scapare...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma ispitesti si daca iti spun ca nu am apucat sa fac deloc nu ma crezi!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am invatat sa fac dovleac copt de la socra'mea. La ea am si mancat prima data. Nu ma mai puteam opri! Cei care nu ati facut inca asa ceva... puneti mana pe o tava si la treaba! Este foarte bun!

    RăspundețiȘtergere
  5. Si mie imi place dovleacul copt foarte, foarte mult! Noi il mancam cu miere si scortisoara si e delicios.

    RăspundețiȘtergere


Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.

✍ Niko

Totalul afișărilor de pagină