joi, iulie 14, 2011

E canicula...

 ...iar. Dar nu trebuie sa ne suparam. E vara si asa trebuie sa fie: cald. Altfel cum s-ar putea coace roadele campului? Noi simtim disconfort dar floarea-soarelui e fericita, am vazut eu. Si graul asemenea: asteapta galben si fericit sa fie macinat si plamadit in paine. 
In loc de o limonada racoritoare va ofer cateva imagini de la tara din iarna lui 2011, imagini pe care n-am avut vreme sa vi le arat pana acum: Vida, masa de Sfantul Ion, un proiect de decoupage, camara, zapada...

Si pentru ca e canicula sotul meu asculta Cenaclul FLACARA. Va doresc un sfarsit de saptamana mi-nu-nat! Noi ne refugiem la umbra ciresilor (in 2-3 ani vor fi suficient de mari incat sa legam de ei un hamac; pana atunci stam si pe scaunele).


Niko

6 comentarii:

 1. Parca,parca simt un pic "racoarea"!Pupici.

  RăspundețiȘtergere
 2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  http://www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere


Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.

✍ Niko

Totalul afișărilor de pagină