duminică, august 24, 2008

Pizza de casa

Aluat :
  • 1 cana lapte
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 1-2 linguri ulei de masline
  • 2 oua intregi
  • faina cit cuprinde
Umplutura :
  • suc de rosii
  • carnati de casa taiati cuburi
  • salam "Victoria" taiat si el cubulete
  • ceapa taiata rondele
  • masline
  • condimente : piper, coriandru, cimbru si neaparat busuioc
Mod de preparare :
Aluatul se intinde cu mana in tava tapetata cu faina, se unge cu sucul de rosii, se condimenteaza si se distribuie uniform pe toata suprafata bucatile de salam ,cirnat, ceapa si maslinele. In final se acopera totul cu cascaval dat pe razatoare (sau taiat cuburi pentru ca oricum se topeste la copt) si se pune tava in cuptor la temperatura mare pentru aproximativ 15 minute.
Are un gust deosebit(aici contribuie si calitatea ingredientelor)

Si un aspect imbietor :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.

✍ Niko

Totalul afișărilor de pagină