vineri, august 29, 2008

Aripioare de pui la cuptor

Ingrediente :
  • 1 kg aripioare de pui
  • 1/2 pahar ulei
  • sare, piper, coriandru, boia dulce
  • 100-150 g pesmet
  • 100 g nuci sau alune
Mod de preparare :
Aripioarele se curata si se spala bine iar apoi se lasa la zvintat. Dupa ce se usuca se stropesc cu ulei pe toate partile, se condimenteaza cu sare, piper, boia si coriandru.
Nucile sau alunele se macina si se amesteca cu pesmet.
Se trece fiecare aripioara prin amestecul de mai sus si se aseaza intr-o tava unsa cu restul de ulei.
Se coc aproximativ o jumatate de ora (eu le-am intors in tava dupa 15 minute).

Sint grozave si merg cu o garnitura dulce (de exemplu o salata de conopida fiarta).


 Pofta buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.

✍ Niko

Totalul afișărilor de pagină