Daca doriti un desert usor, gustos si foarte usor de
preparat iata o solutie : papanasi fierti
Ingrediente:
200g branza de vaci
1 ou
2 linguri faina
1 lingura gris
putina sare
Mod
de preparare:
Se pune o cratita mare cu apa si sare sa fiarba. Se amesteca
branza cu galbenusul, faina, grisul si la final cu albusul batut spuma. Se
obtine un aluat de consistenta smantanii din care se formeaza cu lingura
gogosele (procedeul este acelasi de la galustele clasice). Se fierb 15-20
minute. Dupa aceea se scot cu lingura cu gauri, se aseaza pe o farfurie si
peste ei se toarna unt topit. Se servesc calzi. Se pot servi si cu smantana sau
iaurt. Daca se servesc la desert, se pot servi cu smantana si zahar sau sirop
de fructe.
Eu am ales siropul de porumbe:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.
✍ Niko