vineri, august 29, 2008

Ciorba de loboda

E primavara si e timpul sa ne vitaminizam putin.
Ingrediente :
  • 3 legaturi mari de loboda
  • 3 cepe
  • 2 cartofi
  • cateva bucati de carne (noi am pus oase de porc)
  • suc de rosii
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • verdeata
  • 100 g paste sau orez
  • o jumatate litru bors daca doriti sa fie mai acra
    Modul de preparare este cel clasic : se pune la fiert carnea, cind aceasta este fiarta se adauga cartofii taiati cubulete si ceapa tocata marunt. Dupa ce si acestea au fiert se adauga loboda taiata bucati mari, verdeata si pastele. Se adauga spre final sucul de rosii sau borsul si se drege cu ou. 
    Asa arata ciorba asta minunata in farfurie :



    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu


    Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
    Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
    cere toata atentia.

    ✍ Niko

    Totalul afișărilor de pagină