Ingrediente :
- 500 g carne de vita
- 2 cani orez
- putin sofran
- ardei gras
- 2 ardei foarte iuti
- 3 cepe mijlocii ca marime
- 2 catei usturoi
- sos de soia
- ulei de masline
- sare, piper, coriandru
Carnea se taie in suvite subtiri si se pune la calit in ulei de masline.
Focul trebuie sa fie mare.
Daca aveti o tigaie vietnameza
acum e momentul sa o folositi
Dupa ce carnea se caleste se adauga in tigaie ardeiul gras
si ceapa care au fost taiate julien.
Dupa ce si acestea s-au rumenit se adauga peste ele ardeii iuti si cateii de usturoi tocati marunt, sosul de soia si se condimenteaza cu sare, piper si coriandru.
Acum e momentul sa ne ocupam de orez.
Apa se pune la fiert cu un praf sare si putin sofran.
Dupa ce a fiert se adauga tot orezul si se lasa sa fiarba.
Datorita sofranului va avea o culoare galbuie si o aroma placuta.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.
✍ Niko