- 1 varza marisoara
- 2 morcovi
- 3 cepe
- 1/2 kg rosii
- 1 ardei gras
- marar (dupa gust)
- 1 pahar untdelemn
- 1 pahar vin
- sare, piper, cimbru
Pentru varianta dietetica toate legumele se curata si se maruntesc, se condimenteaza si se pun in tava pentru cuptor impreuna cu uleiul, vinul si putina apa (daca e nevoie se mai adauga adauga apa pe parcurs):
Se acopera vasul si se da la cuptor:
Se lasa varza la foc mic sa fiarba molcom...
Pofta buna!
P.S. Tavile le-am gasit la Kaufland. Se pot folosi independent sau asa cum le-am surprins in fotografie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.
✍ Niko