Am ales o varza uriasa din care n-am folosit pentru mancare decat jumatate (aproximativ 2 kg)
Am maruntit o bucata de pastrama si am pus-o la prajit. Cand s-a rumenit am adaugat legume tocate (ceapa, ardei) si condiment:
Dupa ce s-au calit legumele am adaugat varza tocata (treptat):
Cand varza s-a inmuiat am adaugat apa calda si am lasat sa fiarba. Ideal aici ar fi fost un pahar de vin, asa cum am procedat la rata pe varza
Pentru mamaliga am folosit malai grisat de la magazin, apa si doar un strop de sare. Am lasat la fiert mamaliga si cand a fost aproape gata am adaugat in ea un bot de branza de burduf (dupa mine cea mai gustoasa branza sarata):
imi ploo in gura de bine ce arataaaa :D
RăspundețiȘtergereBine că am mâncat mămăligă în seara asta. :)))
RăspundețiȘtergereHaha,
RăspundețiȘtergereva pup!
Nu-i asa ca e mortala combinatia?
Ce-mi faci.....mama mia....si mai pui si poze cu desertul cu mure...vai steaua mea! Bestial arata toate!
RăspundețiȘtergereWeekend frumos sa aveti!
Ana, asta e nimic!!! Uite ce urmeaza :))
RăspundețiȘtergere