Pe scurt:
Se fac atatea clatite cat sa sature si vecinii :)) eu am facut 10! Se umplu cu urda in amestec cu zahar pudra vanilat, se ruleaza precum sarmalele si se pun intr-o tava captusita cu hartie de copt:
Se separa 6 oua, galbenusurile se amesteca cu zahar pudra (eu l-am pus dupa gust) si o cutie cu smantana si se adauga peste clatitele din tava:
Se pune tava la cuptor pana se incheaga amestecul de galbenusuri:
Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, se indulcesc si se continua baterea pana obtinem o bezea tare care se adauga peste clatitele coapte:
Se mai pune tava la cuptor pana se rumeneste si bezeaua:
Imi cer scuze pentru calitatea fotografiilor dar le-am facut tarziu in noapte :))
Delicioase, oricum!
Nikoooo, ce ne faci? Ne bagi in ispite culinare...:)si nu suntem deloc slabuti, dar pentru copii si musafiri, merg :)
RăspundețiȘtergereLiliana, slabuti nu suntem nici noi. Ba, dimpotriva! Da, parca e pacat sa nu mananci un asa deset...
RăspundețiȘtergereVaaaaiiiii , Niko...eu stau la o ora de Ana Logojana , dar n-am oprit vreodata sa mananc celebrele clatite acolo.....acum o sa le incerc si eu...ale tale arata demential.
RăspundețiȘtergereGood day!This was a really impressive Topics!
RăspundețiȘtergereI come from roma, I was fortunate to seek your Topics in wordpress
Also I get much in your website really thank your very much i will come daily
Ana, ateptam o recenzie :)) am citit ca localul si-a pierdut stralucirea de altadata.
RăspundețiȘtergereAnonim,
RăspundețiȘtergereyou're welcome anytime! Thanks for beautiful words.
Obtain and pick some good points from you and it aids me to solve a problem, thanks.
RăspundețiȘtergere- Henry
Henry,
RăspundețiȘtergereI'm very happy because I have been helpful
Anonim,
Я так счастлива за Ваш визит. Мы любим русскую культуру.