Ingrediente:
- 6 linguri zahar pudra
- 3 linguri apa
- 6 piersici bine coapte
- 100ml vin spumant (alb)
- felii de piersici pentru ornat
MDP:
Zaharul si apa se fierb impreuna pana formeaza un sirop.
Fructele se spala, se decojesc si se desfac de samburi. Se maruntesc apoi in blender impreuna cu vinul spumant.
Se toarna peste fructe siropul de zahar racit si se omogenizeaza.
Sorbetul astfel obtinut se toarna intr-un recipient care merge la congelator. La fiecare doua ore vasul se scoate din congelator si se amesteca pentru a se sparge cristalele de gheata.
Cand e gata se serveste in cupe decorate cu felii de piersica.
sursa
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.
✍ Niko