- * ceva oase de porc
- * radacinoase ( o sfecla rosie, o telina mai mica, 2 morcovi)
- * 2-3 cepe
- * 2 cartofi
- * 1/2 l bors facut in casa
- * leustean (daca e proaspat e si mai bine)
Se pun la fiert in apa rece oasele de porc, se sapumuiesc si se lasa la foc mic pina ce carnea se inmoaie. Apoi se adauga radacinoasele care au fost spalate, curatate si date pe razatoare. Cind si acestea se inmoaie se pun in ciorba cartofii care au fost taiati cuburi mici si cepele care au fost tocate foarte, foarte marunt. La final se drege cu borsul si se mai lasa sa dea 2-3 clocote. Se serveste cu leustean proaspat :
Are un gust deosebit si se poate servi cu hrean ras si praz .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.
✍ Niko