Eu am folosit acest iaurt pe care n-a fost nevoie sa il las la scurs (nu va uitati la data expirarii, era in termen cand am preparat minunea dar n-am apucat sa o postez)
- usturoi
- marar proaspat
- castraveti tineri pe care doar i-am maruntit si i-am lasat presarati cu sare sa se odihneasca, apoi i-am strecurat de zeama (asta e cel mai important pas pentru a obtine un sos cremos!!!)
- sare
- piper
- ulei de masline
Am mai folosit un vas obisnuit si mixerul "bat":
Foarte important:
Sosul trebuie sa stea la rece cateva ore si abia apoi se serveste.
Fain, dar parcă mai bun este și cu usturoi.
RăspundețiȘtergereBabuta / adica eu./ are nevoie de ochelari. Acuma am vazut ca ai pus si usturoiul. Ei , se mai intampla, mai ales ca trecut de orele 23.
RăspundețiȘtergereBabuta e o dulce si nu m-as putea supara pe ea...
RăspundețiȘtergereTe pup,
cu sosul asta eu sperii strigoii :))
RăspundețiȘtergere