Reteta postata in august 2008
Noua ne place foarte mult branza de oaie si pentru ca in perioada asta branza se gaseste din belsug am facut un stoc impresionant.
Ingrediente :
* 250 g taietei
* 400 g branza de oaie
* 2 oua
* 4 linguri de zahar
* 100 g stafide
* un praf sare
* "o nuca" de unt
Mod de preparare :
Taieteii se fierb in multa apa. Dupa ce s-au fiert se amesteca cu branza sfaramata, zaharul, galbenusurile, stafidele si in final cu albusurile care au fost batute spuma cu un praf de sare. Se tapeteaza o tava cu grasime, se aseaza amestecul si se unge la suprafata cu unt.Se coace budinca la foc mediu pana ce devine aurie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.
✍ Niko