Reteta am gasit-o la Laura Sava care la randul ei a preluat-o de la Laura Adamache : doua gospodine desavarsite care au in comun pasiunea pentru gatit si bunatatea de a impartasi cu noi experientele lor culinare (de prenume nu mai pomenesc). Pentru reteta asta simpla si de efect nu putem decat sa le multumim.
Ingrediente: - 200 g cascaval
- 3 albusuri de ou
Albusurile se bat spuma cu telul, cascavalul se rade pe razatoarea cea mai fina si se incorporeaza treptat in spuma de albus. Din compozitia rezultata se formeaza cu mana bilute mici care se prajesc in baie de ulei (dar obligatoriu intr-o tigaie teflonata pentru ca au tendinta de a se lipi):
Le-am servit alaturi de masline (oparite in prealabil) si bilele de branza:na, ca iar ma laud cum bine mi-a zis cineva...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.
✍ Niko