Reteta originala prevedea file de calcan, eu am avut unul intreg.
Am spalat pestele dupa ce s-a decongelat l-am eviscerat, l-am spalat din nou si l-am pus la fiert intr-o cana de lapte dulce amestecat cu o jumatate cana apa si condimente (dafin, piper,sare):
A fiert foarte repede (cca 7 minute).
Pentru garnitura am fiert separat lintea, am calit in unt orezul, am stins apoi cu apa fierbinte (stiti proportia: 3 cesti apa la 1 ceasca orez), am adaugat si lintea, am mai presarat putina sare si am lasat amestecul pe foc pana ce orezul a fost gata.
Am servit pestele cu multa lamaie:
A fost bun, dar nu exceptional. Stiuca ramane preferata mea.
Super, asta e ca o specialitate, bravo si frumos facut...
RăspundețiȘtergere:))
RăspundețiȘtergeremultumesc Miodrag
Multumesc, Miodrag.
RăspundețiȘtergereTi-am raspuns acum cateva zile dar se pare ca blogger-ul a avut probleme din nou.
pare super delicioasa reteta!
RăspundețiȘtergereLoredana, reteta e delicioasa dar cred ca trebuie folosit alt tip de peste (parerea mea).
RăspundețiȘtergereTe pup!