Ingrediente:
- 2 bucati piept de pui (dezosat si fara piele)
- sare, piper
- 2 linguri faina
- 1 ou
- muult susan
Mod de preparare:
Se portioneaza pieptul de pui si se condimenteaza usor cu sare si piper. Se incinde uleiul intr-o tigaie. Bucatile de piept de trec prin faina, prin ou (care a fost bine batut cu furculita) si apoi prin susan. Se prajesc pana devin aurii:
Excelent, Niko!
RăspundețiȘtergereSi eu sunt fan susan, chiar acum am pus o reteta de pui cu susan (seminte si ulei) si abia astept s-o incerc si pe a ta!
Foarte gustos.Fasolea pastai cu rosii(si usturoi)este printre preferatele mele.Iar daca mai are si pieptul acela cu susan...........yammyyyyyyy!!
RăspundețiȘtergereFoarte gustos.Fasolea pastai cu rosii(si usturoi)este printre preferatele mele.Iar daca mai are si pieptul acela cu susan...........yammyyyyyyy!!
RăspundețiȘtergereMononoke,
RăspundețiȘtergereastept sa-mi spui cat de mult ti-a placut :)
David Octavian,
RăspundețiȘtergeredin asa o gradina minunata cum aveti voi cred si eu ca ar iesi o garnitura de fasole delicioasa...
Te-am trecut in blogroll pentru a te vizita mai des.
Te pup si te mai astept in vizita,