pentru ca viata mea s-a colorat in mod miraculos...
Pages
▼
duminică, octombrie 11, 2009
Ficatei de pui la capac
Nimic spectaculos in prepararea lor... singura conditie pentru o reusita sigura este marinarea ficateilor in lapte dulce pentru o jumatate de ora inainte de a fi pusi la prajit in ulei incins.
Usturoiul nu trebuie sa lipseasca.
Eu unde eram si ce faceam cand tu preparai asa bunaciuni?:)))Mi-ai facut pofta!
RăspundețiȘtergereCare sete scopul marinarii in lapte? Carnita de vacuta se prepara f.usor daca este tinuta in lapte, dar de ficatei nu stiam.
RăspundețiȘtergereNiko,hai pe la mine dupa premii!:))
RăspundețiȘtergereDelicios, arata f bine!
RăspundețiȘtergereAna, multumesc pentru premii! Trec sa le ridic.
RăspundețiȘtergereAlina, ficatelul marinat in lapte e mult mai gustos si mi se pare ca la prajit nici nu mai sare uleiul atat de tare.
Ce coincidenta, si eu am facut ieri ficatei!
RăspundețiȘtergereMarinati in lapte n-am incercat, insa trebuie sa fie buni...si foarte fragezi