joi, septembrie 22, 2016

Brasov- august 2016

Am pornit spre Brasov intr-o dimineata de joi, 18.08.2016. Raducu a fost fericit, a cantat si a chiuit tot drumul, a ras, a dormit, a mancat, a privit cu uimire muntii... s-a adaptat rapid in noua locuinta iar Brasovul si Poiana Brasov au fost total pe placul lui.


Veselia lui a fost molipsitoare si desi am plecat la Brasov in scop medical am uitat de toate si am trait langa el si cu el bucuria simpla, fireasca, a copilariei. Atat de frumos!
L-am intalnit pe Mickey, am cumparat masinute (mereu e nevoie de altele), ne-am "rasfatat" la KFC...


Dupa cele patru zile de fericite "unlimited" am ramas singura (adica fara baietii mei pentru ca singura n-am fost niciodata; Dumnezeu asa bine aranjeaza lucrurile cand il rogi...) la Brasov pentru doua saptamani.
Au urmat alte zile pe care am incercat din rasputeri sa le fac frumoase. Tratamentul m-a bulversat putin dar am rezistat eroic :))
M-am hranit bine, cu carne de pui crescut lent, cu produse naturale cumparate de la magazinele secuiesti, cu painea cu cartofi... atat de gustoasa... daca inchid putin ochii simt si acum gustul mancarii ardelenesti. Mi-a placut mult de tot!


m-am bucurat de plimbari lungi in aerul mereu proaspat (a plouat aproape in fiecare zi...)
spre bucuria mea l-am revazut si pe Coco:

alte imagini in ordine aleatorie:
2 comentarii:

  1. Sunt alaturi de tine si simt ca vei fi bine.Conteaza mult optimismul,speranta si cedinta.Brasovul este si pentru mine pe-deoparte rasfat,pe cealalta rezolvarea unor probleme medicale.Bine cand le imbinam si cand tragem linie,este bine.Eu iti doresc multa sanatate si liniste sufleteasca!

    RăspundețiȘtergere
  2. Va multumesc din suflet.
    Eu sunt optimista. Multumesc lui Dumnezeu, pana acum am rezultate bune. Oamenii care au grija de mine sunt niste medici... jos palaria :))
    Va doresc multa sanatate si tot binele din lume! Va sarut!

    RăspundețiȘtergere


Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.

✍ Niko

Totalul afișărilor de pagină