joi, ianuarie 02, 2014

Cabanos in pijama

Spre deosebire de cabanosul invelit pe care il putem servi la aperitiv acest cabanos complet imbracat e mai potrivit pentru un picnic sau o excursie (la munte, cum a fost cazul nostru).

Modul de preparare nu e cu mult diferit, in plus am adaugat susan.
Aluatul se taie cu un cutit in fasii lungi de 10 cm si late de 5-6 cm. Cabanosii se curata, se indeparteaza capetele si se portioneaza. Se inveleste fiecare bucata de cabanos cu o fasie de aluat si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se unge fiecare bucata cu galbenus de ou si se presara cu susan. Se aseaza intr-o tava tapetata cu  hartie de copt uda. Tava se pune in cuptor la foc mediu.

2 comentarii:


Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.

✍ Niko

Totalul afișărilor de pagină