vineri, aprilie 27, 2012

Rulada cu pui si carnati proaspeti

Ideala pentru o iesire la iarba verde sau pentru pachetelul zilnic.
Aluat fraged:
  •  o cana apa
  • 1/4 cana ulei
  • un praf sare
  • un varf cutit bicarbonat de sodiu sau praf de copt
  • 2 galbenuse ou
  • faina cat cuprinde

Se framanta toate pana rezulta un aluat elastic ce nu se mai lipeste de mana. Se taie in doua bucati si fiecare bucata se intinde cu sucitorul. Se umple apoi cu suvite din piept de pui trecute printr-un amestec de sare, piper si boia dulce de ardei si
Se umple apoi cu suvite din piept de pui trecute printr-un amestec de sare, piper si boia dulce de ardei si

bucatele de carnati proaspeti (ori de care aveti...)

Se ruleaza destul de strans si se pun in tavi de cozonac tapetate cu hartie de copt.

Se cresteaza putin aluatul si se ung ruladele cu galbenus de ou

Se coc la foc potrivit pana se rumenesc frumos.

Se portioneaza reci:


Niko

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.

✍ Niko

Totalul afișărilor de pagină