vineri, februarie 03, 2012

Foitaj cu mac

Un desert delicat, pentru zilele cu cod portocaliu de ninsoare :))
Ingrediente:
  • 1 pachet aluat foietaj
  • hartie de copt
  • umplutura de mac (in cantitati egale mac si zahar legate cu un ou de gaina)
  • un ou de gaina pentru uns cornurile
MDP:
Se lasa aluatul la temperatura camerei pana se dezgheata. Se taie apoi patrate care se umplu cu mac si se ruleaza. Se ung cu ou batut bine (eventual amestecat cu o lingura de lapte). Se coc pe hartie de copt uda (intr-o tava, bine-nteles).
Sa aveti pofta!



Niko

Un comentariu:

  1. pare simplu si gustos, dar cat timp se coace si la ce temperatura?

    RăspundețiȘtergere


Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.

✍ Niko

Totalul afișărilor de pagină