luni, mai 10, 2010

Muguri sfiosi si gratar de vita


Cu ce sa va mai delectez? Ne-a prins oboseala asa ca sfarsitul asta de saptamana n-am facut mare lucru. Am plecat totusi la tara sa vedem  care mai e stadiul lucrarilor. Imbucurator... dar m-am cam saturat de moloz, betoniere, praf , etc... Abia astept sa terminam!!!
Mi-a placut la tara: m-am odihnit tare bine in camera proaspat zugravita si mobilata. In plus a plouat noaptea de sambata asa ca aerul a fost si mai proaspat, curtea mult mai verde iar pasarelele au cantat continuu. Mama ne-a pregatit sarmalute in foi de vita si ciorba de loboda, prajitura Figaro iar ca gustare mamaliga cu ou, branza si unt. Sambata seara am incins gratarul si am preparat un muschi de vita delicious:

l-am stropit cu un vin de casa fara pretentii dar curat si l-am aromat cu un mujdei "marca Niko":
pregatit din usturoi verde si busuioc proaspat... un deliciu!!!
Am avut si musafiri, au venit meseriasii in ziua lor libera  sa ne salute si sa ne intrebe daca suntem multumiti de munca lor. 
A fost bine, bine, bine dar cel mai mult conteaza ca ne-am odihnit si am inceput saptamana cu alt tonus. Sper ca si voi sa va simtiti  bine si sa treceti usor peste toate!
De prin curte:




  Va doresc o saptamana excelenta!

4 comentarii:

  1. Thank you for visiting Aruna. And I like your blog very much. I already added the blogroll

    RăspundețiȘtergere
  2. Niko...numai bunataturi ati mancat in weekend...uite ca mi-ai dat o idee cu mamaliguta , nu am mai mancat de mult mamaliguta...Ce bine ca aveti unde merge , departe de tumultul orasului...tare imi place...Sa ai o zi cat mai buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-e atat de dor de mirosul de busuioc proaspat ! Nicaieri busuiocul nu e ca acasa...

    RăspundețiȘtergere


Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.

✍ Niko

Totalul afișărilor de pagină